Höstlov 2023: Prova på paintball den 5 november.

Prova på paintball hos oss med .50cal färgbollar, dvs ”low impact” eller ”barnpaintball” för barn från ca 9 år. Prova att träffa mål eller dina vänner. I ett testpaket ingår skyddsoverall, mask, markör, luft och ca 30 bollar. Vill man kan man därefter köpa till extra boll, med Swish, på plats.

Tiden är: Söndagen 5 november mellan klockan 11.00 och 15.00 . Vi spritar maskerna och du som spelar SKA vara frisk!

OBS! Är du under 18 år måste du ha målsmans tillstånd. Antingen följer målsman med till banan eller tar ni med er en lapp med målsmans underskrift. Lapp för utskrift finns www.fearnopaint.net

För att hitta till oss och vår bana, från Beijer-rondellen (Karlshamn), kör mot Stilleryd. Följ vägen ca 2km tills ni ser en skylt ”Räddningstjänstens Övningsplats”. Sväng in på grusvägen och efter ca 200m är ni framme! (Vekerumsvägen 330-32, 374 93 Karlshamn) Karta på Google Maps.

Välkomna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *