Årsmöte 2013 – Fear No Pain(t)

Det är åter dags för årsmöte med paintballföreningen Fear No Pain(t)!

Vi vill välkomna alla medlemmar, nya som gamla, till årsmöte den 24:de mars klockan 12:30. Vi håller årsmötet i samma lokal som förra året, det vill säga Riksbyggens lokal i Prästslätten – Prästslättsvägen 30, Karlshamn.


Visa större karta

Fundera gärna på om det är något ni vill att vi ska ta upp på mötet och meddela oss. Detta för att vi eventuellt ska kunna lägga frågan till protokollet, samt förbereda oss för densamma.

Även ni som funderat på att bli medlemmar i FNP(t) och därmed få gott om tillfällen att spela paintball i Karlshamn, är välkomna. Då vi tänker bjuda på fika vill vi dock gärna att ni anmäler om ni kommer, detta gäller även medlemmar, för att vi ska veta på ett ungefär hur många vi blir.

Det går bra att betala medlemsavgiften på årsmötet, registrera er som medlem vill vi dock helst att ni gör via hemsidan (Registrering) då det är enklare för både er och oss.

Vi ska även tillägga att de som betalat medlemsavgiften innan fredagen den femte april kommer att vara med i en utlottning av två lådor med boll. Reglerna är enkla:

  • Betalande medlem registrerad innan sagda datum (5/4-13) är med i utlottningen.
  • För att sprida vinstchansen gäller endast EN vinst per hushåll.
  • Första pris: En låda boll (2000st).
  • Andra pris: Två påsar boll (1000st).
  • Tredje och fjärde pris: En påse boll (500st).
  • Lottning sker via medlemsnummer och kommer att avgöras med hjälp utav minst två ur styrelsen.

 

Varmt välkomna önskar styrelsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *