20 maj ny fixardag på banan

Det är åter dags att ta ett tag på banan. Mellan ca. 09:00 och 12:00 jobbar vi med detta. Vi behöver fortsätta att röja i skogen och bygga fler värn där. Det ska också sättas upp varningsskyltar och ordnas med startbaser. Nätet längs med vägen ska på plats med hjälp av strävor och extrastolpar då enbart jordankarna inte höll för nätet då det tog vind.

Efter lunch hissar vi ned nätet och plockar fram markörerna för ett par timmars spel.

Boll kommer att finnas att köpa på plats och om någon har en vän eller två som vill prova på har vi även några utrustningar att hyra ut för detta ändamål. Hör av er om intresset finns. Luft är än så länge ett litet problem så ni som har tillgång till tub tag gärna med denna. Om någon behöver CO2 hör av er.

Sprid detta till era vänner som ännu inte blivit medlemmar (och andra medlemmar naturligtvis) så att de kan komma och kika lite samt bekanta sig med oss i FNP(t)!

/ Fear No Pain(t)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *