Safezone, inte bara åker

Efter ett missöde sist vi var på plats och gjorde förbättringar ute vid banan har vi nu kommit ytterligare ett steg på vägen för vår bana. En kille som visade sig jobba på kommunen körde fast på åkern, det ena ledde till det andra och det slutade med att Karlshamns kommun var vänliga nog att ordna tre rejäla lass grus åt oss.

I söndags EM var då traktorn åter på plats vid FNP(t)s bana. Då marken var rejält sumpig lades markduk ut till och börja med på de värst utsatta ställena och därefter gjorde traktorn sitt med hjälp utav ett par skyfflar. Vintern har inte varit snäll vid vägen upp till banan så den fick ett par skopor på de värsta ställena även den.

Nu när solen tittar fram för att värma medlemmarnas avtryckarfingrar behövs ett ryck på banan för att den ska bli spelbar. Jordankare går att få på plats utan maskiner som trycker dem genom tjälen då den nästan gått ur marken och då kan vi äntligen få stolparna på plats. Vi hoppas på att snarast kunna bestämma en dag framöver att ordna med detta.

Det drar även ihop sig mot årsmöte! Information runt detta kommer att skickas ut senare i veckan och även läggas upp här på sidan.

MVH: FNP(t)s styrelse

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *