Aktiviteter på banan

Uppdatering: Jag glömde skriva klockslag. Det är klockan 9.00 den 9/4 som gäller! Vi jobbar fram till lunch för att sedan efter maten/grillningen vädra markörerna en stund. Den 15/4 börjar vi kl. 10.00 Vi jobbar sedan så länge vi har humöret uppe.

 

——————————————————————————————————————-

Det är dags att röja lite på vår bana! Det ligger en hel del mindre träd fällda i skogen som behövs föras undan samt kvistas. Dessa sågas sedan i lämpliga längder för att tjäna som värn i skogen. En del sly behöver tuktas och eventuellt kanske man kan ta ett tag med en trimmer på valda platser. Det finns eventuellt en del kvar att göra även vid safezone som det finns material till. Vi kommer att tända grillen så ta gärna med korv eller dylikt.

Två dagar är inplanerade för detta och vi hoppas på att så många medlemmar som möjligt kan hjälpa till. Måndagen den 9/4 (annandag påsk) och söndagen samma vecka den 15/4. Kolla kalendern och boka in!

Tag med arbetshandskar och för de som har exempelvis motorsåg, röjsåg etc. Handyxa och vanlig såg fungerar bra med. Även om ni inte har verktyg med er finns det massor att göra utan.

När vi ändå är på plats är det lika bra att vädra markörerna lite. Boll finns att köpa på plats!

För er som ännu inte är medlemmar är detta ett utmärkt tillfälle att bekanta er med föreningen då många finns på plats för att svara på era frågor etc.

 

MVH: Fearn No pain(t)s styrelse…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *